Beroepservaringperiode Bureau Architectenregister afgerond

Beroepservaringperiode Bureau Architectenregister afgerond

Na drie leerrijke jaren waarin ik onder begeleiding van mijn mentor Frank Willems de zelfstandige route heb mogen lopen, heb ik mijn certificaat van de Beroepservaringperiode behaald en mag ik de titel ‘Architect’ dragen.

Hartelijk dank aan iedereen die mij heeft gesteund en geïnspireerd tijdens dit traject. In het bijzonder wil ik Frank en het team van WillemsenU bedanken voor de prachtige werkplek en leeromgeving die zij mij hebben geboden. Zij hebben mij uitgenodigd om het vakgebied te verkennen, hun kennis en kunde ruimschoots met mij gedeeld en mij de ruimte gegeven om mijn eigen ervaringen op te doen.

Dank ook aan de commissie die mijn ontwikkeling heeft gevolgd en mij heeft uitgedaagd om te blijven groeien.

Op naar ‘een leven lang leren’!

Leonie Felbinger