expertises

Persoonlijk

Wij ontwerpen met aandacht voor mensen en met mensen. Dit geldt zowel voor onze manier van werken als voor onze gebouwen. Wij maken geen confectie, maar maatwerk. Gebouwen die passen bij de mensen die er wonen en werken. Dit is het uitgangspunt als wij voor u aan de slag gaan. Wij ontwerpen karakteristieke gebouwen waarvan je voelt dat ze door intensieve samenwerking met, en aandacht voor de gebruikers tot stand zijn gekomen.

expertise_vakmanschap

Vakmanschap

Vakmanschap zit in de details.
In onze projecten combineren wij traditionele met innovatieve materialen en technieken . Vakmanschap bestaat voor ons uit ervaring en kennis gemengd met een vernieuwende houding en een blik op de toekomst. Voor het beste resultaat zoeken wij vol overgave naar verrassende en innovatieve oplossingen. Uit liefde voor het materiaal passen we het met vakmanschap toe in onze gebouwen.

expertise_duurzaam

Duurzaam

Voor ons is duurzaam bouwen vanzelfsprekend. Duurzaam bouwen is bouwen voor de toekomst. Herbestemmen en transformeren past voor ons in deze gedachte. Gebouwen wordt een nieuwe toekomst gegeven. Ook door de natuurlijke en stedelijke omgeving als inspiratie en uitgangspunt voor onze ontwerpen te nemen zijn onze gebouwen uitgerust voor de toekomst. In het ontwerp zijn wij altijd op zoek naar duurzame en innovatieve materialen. Hierbij denken we na over het beperken van materiaalgebruik en over een regionale afkomst. Hierdoor wordt het milieu minder belast bij de bouw.  Vanzelfsprekend is ook het beperken van het energiegebruik en het inzetten van duurzame energiebronnen een voorwaarde voor een duurzaam gebouw. Wij hebben ruime ervaring met BREEAM-NL, in Nederland hét keurmerk om de duurzaamheidsprestaties van gebouwen te bepalen.