werken bij WillemsenU

Vacature architect

We zijn op zoek naar een Architect!

Als architect ben je veelzijdig geïnteresseerd, heb je een sterke ruimtelijke inzicht en conceptuele denkwijze, affiniteit met visualiseren en presenteren en voel jij je verantwoordelijk voor de maakbaarheid van het ontwerp. Je werkt vanaf een vroeg stadium van het project samen met technische ontwerpers en externe adviseurs. Kennis van SketchUp, Archicad en Adobe software is een pre.

We verwachten van jou een innovatieve grondhouding, technische kennis, goede beheersing van de Nederlandse taal, meerjarige ervaring in het ontwerpen en uitwerken van plannen en een goede communicatie met opdrachtgevers, adviseurs en collega’s. Dat je graag verantwoordelijk bent en in teamverband werkt.

Wij geven jou ruimte voor zelfstandigheid zodat jij jouw enthousiasme, creativiteit en talenten kunt ontplooien.

Past dit bij jou? Stuur dan voor 10 juli je cv met een omschrijving van jouw vaardigheden en motivatie naar info@willemsenu.nl

Wij zijn een jong en ambitieus architectenbureau dat toch al ruim 30 jaar bestaat. Gevestigd in een door onszelf ontworpen houten kantoorgebouw, werken wij vanuit deze inspirerende plek tussen de bomen aan een brede portefeuille met een grote diversiteit aan projecten en schaalniveaus in de sectoren wonen, leren, werken, verzorgen en stedenbouw. Jij gaat werken bij een bedrijf met een toekomstgerichte visie, waar de mens en zijn milieu in het middelpunt staan.

Vacature stagiair

Deze vacature is nu ingevuld. Vanaf januari 2021 zijn we weer op zoek naar een enthousiaste architectuurstagiair!

Ben je Masterstudent aan TU of academie?

Stuur je motivatie en een selectie van je werk aan info@willemsenu.nl met als onderwerp ‘stage’.


 

We are looking for an enthousiastic architecture intern!

Are you a Master student at a university or academy?

Send your motivation letter and a selection of your work to info@willemsenu.nl. Use ‘intern’ in the subject line.